CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE logo

CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE | www.czmi.cz


Intrexx Xtreme 4 – intranet & enterprise portálové řešení

Nejúspěšnější flexibilní multiplatformní řešení Intrexx Xtreme německé firmy United Planet bylo povýšeno na verzi 4.0.

Zákaznická řešení na bázi enterprise, intranet a extranet portálů lze nyní vyrobit ještě rychleji a efektivněji než kdy předtím.

Co je nového v Intrexx Xtreme verze 4.0 (IX4)?

Nová verze IX4 odděluje nastavení jednotlivých modulů jako je Portal, Layout nebo Menu Designer, modul práv a uživatelů, search engine, modul statistik nebo zálohování a další, na tyto části:

  • Application and portal creation
  • Data integration
  • Process management
  • Web service orchestration

IX4 plně podporuje Web Services, což znamená další zrychlení realizace zakázek a hlavně šetření peněz našich klientů. Aplikace pro Intrexx Xtreme navíc stále přibývají a snadnost jejich implementace se dá přirovnat ke skládání kostek lega.

Nejvíce využívanou komponentou byl, je a bude Process Manager, který v nové verzi získal plně grafické ovládání. Tvorba procesů a workflow je jednopdušší, intuitivní a vše je přehledně graficky znázorněné (jako v programu Microsoft Visio). Jednotlivé kroky a jejich výsledky jsou vidět na první pohled.

Intrexx Xtreme umí Web 2.0

Nová verze prodělala komplexní integraci technologie Ajax. Asynchronous JavaScript and XML (AJAX) se používá pro vývoj interaktivních webových aplikací, které umožňují měnit požadovaný obsah stránek bez jejich znovunačítání. Jedná se o kombinaci XML, JavaScript, HTTP a (X)HTML, která umožňuje, aby stránka pomocí Javascriptu kontaktovala server a obdržela od něj libovolná data v XML.

AJAX je spojován s Web 2.0 aplikacemi a používán například Googlem pro řešení e-mailu nebo map.

Dalším krokem IX4 k Web 2.0 je komplexní řešení tagování (Tagging), které je vstřícným krokem pro uživatele. Obsah je indexován pomocí klíčových slov, komentářů, hodnocení atp.

Popis všech vylepšení v nové verzi (PDF, 132KB).

Více o realizaci zakázek na řešení Intrexx Xtreme..


CZECH MULTIMEDIA INTERACTIVE s.r.o., V Olšinách 2300/75, 100 00 Praha 10

www.czmi.cz, obchod@czmi.cz, +420 274 817 540, +420 739 557 557