Kampa Group
Historie skupiny restaurací Kampa Group počíná v roce 1994. Nils Jebens, majitel a zakladatel Kampa Group, dorazil do Prahy několik let předtím jako manažer české pobočky rakouské společnosti. Nils Jebens otevřel svou první restauraci Kampa Park spolu se švédským podnikatelem Tommy Sjöö v létě 1994. Kampa Park od počátku proslul svou vášní pro detail a prostředí, rychlou obsluhou a velkolepým servisem.
Tato strategie, ideální poloha na Malé Straně a atraktivní terasa u řeky s nádherným výhledem na Karlův most a Staré Město udělaly z Kampa Parku prvotřídní podnik pro místní i pro turisty, včetně nejslavnějších osobností ze všech kontinentů.
Nils Jebens, povzbuzen úspěchem Kampa Parku, rozšířil své vlastní restaurační podnikání o tři další restaurace: Le Monde v Bratislavě v roce 2000, Square na Malostranském náměstí v červnu 2002 a Hergetovu Cihelnu v Cihelné ulici na břehu Vltavy hned vedle Kampa Parku v prosinci 2002. Možnost koupit dvě další restaurace přišla poměrně brzy – v roce 2004 Nils Jebens převzal dvě proslulé pražské restaurace – La Provence a Bazaar, čímž rozšířil počet členů rodiny restaurací Kampa Group na šest.